11 Mayıs 2014 Pazar

Maskülen Dokunuşlar


    Maskülen tarz evet fazla iddialı:) Herkesin pek de cesaret edip giyinemeyeceği toplumumuzda da yeni yeni kendine yer edinmiş bir tarz..Maskülen: yani erkek gibi giyinmek anlamını taşımakla birlikte bayanlarımızın , kendilerini daha rahat ve güçlü hissetmek adına oluşturdukları bir akımdır..
   Tercihim kombininizde bir ya da iki parçanın maskülen esintiler taşıması yönünde tabi isteğe ve zevke kalmış bir durum.. Kullanılacak renklerde genel olarak siyah,krem,bordo gibi koyu renkler yönünde olmalı..Maskülen tarz da kullanacağınız aksesuar yelpazesi ise bir o kadar geniş.. Bu parçalara bir kaç örnek verecek olursak;  kravat, papyon, fular, pantolon askısı , şapka vs..
    Peki bu tarzda hangi kıyafetleri kullanmalıyız?? Galiba sorulması gereken en önemli soru da bu..Aslında ilk olarak bayanların smokin giyinmesiyle ortaya çıkan bir tarzdır.. Ama gömlek, ceket , ütü izli sigaret pantolon gibi parçalarla çeşitlendirilmiştir.. Geçen sene daha popüler olan bol plili pantolonlar yerini bu sene sigaret pantolonlara bırakmış durumda..



     Ben burada iki ayrı kombin göstermek istiyorum..Üsttekinde sert alttakinde ise daha yumuşak dokunuşlar yaptım..Karar size kalmış :)
     Ayağımıza ise ne giyineceğiz .. Bayanlar topuklu ayakkabılarından kolay kolay vazgeçemiyorlar maalesef.. Topuklu ayakkabıda olur tabii olmaz diyemeyiz ama bu tarzın ayakkabısı kesinlikle Oxford model ayakkabılardır.. Bunlara örnek verecek olursak;



 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder